Taal /Lezen

 
 Flitswoorden
Leer uw kind makkelijk lezen met deze Android App.

Flitswoorden bevat ca. 3500 woordjes in het nederlands, varierend van 2 tot 12 letters. Door kernen te kiezen, kan het moeilijkheidsniveau van de applicatie worden aangepast.

 
 Prentenboeken (Digibordhulp)
App van Digibordhulp.nl met 9 prentenboeken geselecteerd (waar onder Rupsje Nooitgenoeg en Kleine Muis), als animatiefilm.
Betaalde versie (€ 0,79)
  
123 ABC Handwriting
Natekenen van letters (hoofd- en kleine letters), cijfers en vormen. Wissen door met je tablet te schudden.
 
 What's different?
What's different is een educatief spel voor jonge kinderen vanaf de leeftijd van 3. Het is een grote puzzel voor jonge denkers - 
Hoe het spel te spelen: Je ziet vier objecten, drie van hen zijn verbonden en een is anders. Raak de ander beeld om verder te gaan.

Super Spelling NL (Lite)
Super Spelling Lite is een leuk leerspel voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar.

Super Spelling heeft de gameplay van arcade game, waarin beloningen en prestaties centraal staan. De bedoeling is zoveel mogelijk games te unlocken en een zo hoog mogelijke score te halen.

Alle woorden in het spel worden ondersteund door een afbeelding. Het doel van de app is om de afbeelding te herkennen en het woord te spellen met de letters uit het alfabet. Het spel bestaat uit 4 levels van 15 games en iedere game bevat 3 woorden.
Naarmate het spel vordert worden de woorden moeilijker. De moeilijkheidsgraad van de woorden in ieder level sluit aan bij de taalmethode die kinderen op de basisschool volgen.
Betaalde, volledige versie kost € 0,99