Onderbouw‎ > ‎

Taal / Lezen

 
Prentenboek Toddler
is een kleurrijke, leuke kid's spelletjes app. Houd uw kinderen te vermaken met veel foto's van dieren en voorwerpen die hun eigen unieke geluiden te maken. Er zijn tientallen dieren om uit te kiezen om u te helpen uw peuter te leren en plezier te hebben. Het is als een prentenboek tot leven komen!
 
 Haan, Kip en Hoen
Lees gratis een boekje uit een leeskoffertje voor beginnende lezertjes!

Op een dag vinden Kip en Haan een vreemde vogel op het strand. Het is Hoen. Hij komt van ver en is van uitputting op het strand in elkaar gezakt. Kip ontfermt zich over Hoen, maar Haan vindt het een vreemde vogel

Het prentenboek 'Timo en het toverstokje'

wordt voorgelezen door Gerda Havertong, maar u kunt ook zelf voorlezen en uw eigen stem opnemen. U kunt met uw eigen stem gedurende geheel 2013 zelfs meedoen aan een voorleeswedstrijd met mooie prijzen. De app staat helemaal in het teken van het Jaar van het Voorlezen en wordt u gratis aangeboden door Het Kinderopvangfonds en Digidreumesen.
Rompompom ik leer letters

Pompom, het populaire character, neemt de kleuters mee door verschillende spellen. Ze moeten goed luisteren en het juiste plaatje aantikken bij ‘Waar hoor je de letter?’. Bij het uitdagende behendigheidsspel ‘Schud de letter’ moeten ze de vallende letters in het juiste bakje krijgen. En bij ‘Wat hoort er niet bij?’ moeten ze goed kijken: welke letter is anders? De drie spellen hebben meerdere niveaus, waardoor kinderen blijvend uitgedaagd worden.
Betaalde versie (€ )
 
Dr Panda, Leer het me. 
 
10 verschillende leerzame activiteiten om uw kind te leren over kleuren, tellen, vormen, maten, herkennen van verschillen, samenvoegen, geheugen, logica en nog veel meer. Op manieren die leuk en levendig 
zijn 
Wat is er anders

Wat is er anders is een educatief spel voor jonge kinderen.
Hoe het spel te spelen: Je ziet vier objecten, drie van hen zijn verbonden en een is anders. Raak de ander beeld om verder te gaan. 
Kenny HD

Oefen spelenderwijs , schrijfbeweging, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie.
 
Schrijven van cijfers en letters
Oefen het schrijven van letters en cijfers
 
Mix and Match
Door te schuiven kun je verschillende poppetjes te maken, beloningsgeluid bij goed geheel. Leuk voor peuters
 
Schrijven van letters

Leer alle letters van het alfabet te schrijven.Hoofdletters en kleine letters. Speel met de kleuren. Wis je fouten of start gewoon opnieuw. 
Tracing ABC is een leuke manier voor de kleuters om hun abc en cijfers te leren.
Het ondersteunt hoofdletters, kleine letters, cijfers en verschillende vormen.
Pair up Free
Een enkel beeld en vier mogelijke antwoorden waarvan er slechts een juist is. Sleep het juiste antwoord naar het lege kader en je gaat door naar de volgende vraag in de set. Vul de hele set van vragen en u zult beloond worden met maximaal 3 sterren, afhankelijk van je prestaties. ( eng)
 
 
Waar is Mama? 

Ontworpen voor peuters / Kids (leeftijd 1-6) 
Hoor een audio-aanwijzing Vervolgens identificeer ik de bijbehorende foto
Kind heeft plezier en leert nieuwe dingen heel snel 
Wordt geleverd met vooraf geladen met populaire dieren of gebruik je eigen foto's en aanwijzingen opnemen met je eigen stem! "Waar is mama" is een kid's zoek-en-match spel dat kan worden aangepast met uw eigen foto's en audio-opnamen.