Onderbouw‎ > ‎Muziek‎ > ‎

Onderbouw Rekenen


 Baby Bus (vormen herkennen)
Verschillende vormen herkennen en plaatsen in geheel. 
Leren tellen tot 20

Spelenderwijs leren tellen tot 20

Juf Jannie cijfers leren
Met deze app kan je kind kennis maken met de cijfers 1 tot en met 10. Via twee keuzes kan je kind kiezen om de cijfers te horen of om de cijfers te zien met de aantallen die er bij horen. Allemaal in de omgeving van de kinderboerderij

Kids getallen is een spel gemaakt voor kinderen van ongeveer vier jaar oud. Het is een leuke manier om getallen te leren.Het doel van het spel is dezelfde getallen te kiezen om zo het veld leeg te spelen. 
 Baby leert Numbers
is een wiskundige verhelderend spel.Het heeft 2 scènes om uit te kiezen. Je kan leren en begrijpen aantallen en hoeveelheden tijdens het spelen en genieten van de onderwaterwereld scène en de Panda vissen scene.
 
 
Vormen herkennen
Uw kind leert om vormen te herkennen in hun real-life context. De vormen momenteel opgenomen zijn cirkel, rechthoek, driehoek, vierkant, ruit en ovaal.
Kleuren en Vormen 

Uw kind leert kleuren en vormen te herkennen . 
Bouwen met lego 
Voor kinderen leeftijd 4-7. Bouw je eigen vrachtwagen (helikopter bladen of benen voor wielen optioneel), breng uw lading naar zijn juiste bestemming, en verzamel munten om meer onderdelen te verdienen!
Euromunten 

Verschillende foto's van euromunten en biljetten

 
Bouwen met duplo
Bouw wegen, bruggen, auto's en vliegtuigen; ga op safari en kampeer onder de sterren. En onderweg is er van alles te zien - zoals de mini-filmpjes in de dierentuinbioscoop, bijvoorbeeld.
Dr Panda, Leer het me.
 
10 verschillende leerzame activiteiten om uw kind te leren over kleuren, tellen, vormen, maten, herkennen van verschillen, samenvoegen, geheugen, logica en nog veel meer. Op manieren die leuk en levendig
zijn 
 
  
  
  
  

Comments